2022-2023 Akademik Yılı Üniversite Yaşamına Giriş Dersi
Sağlık Yönetimi Bölümü
2020 Yılı Mezuniyet Töreni Videomuz İçin Tıklayınız.
2020-2021 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Programları Ders Kayıtları Hakkında Önemli Bilgiler için tıklayınız.

Program kaydını öğrenci otomasyon sistemi üzerinden yapan öğrenci, program kaydını yaptığını gösteren “Program Kayıt Formu”nu imzaladıktan sonra tarayıp digital ortamda Akademik Danışmana imzalamak üzere göndermesi ve danışmanı onayladıktan sonra katkı payı/ öğrenim ücreti ödemesini yaptığını gösterir belgelerini de tarayarak kayıt formu ile birlikte en geç 12.10.2020 tarihine kadar kayıtlı olduğu Anabilim Dalı Başkanlığına mail ile göndermesi (hacettepesaglikyonetimi@gmail.com) gerekmektedir.

Program kayıtları ve Katkı payı ödemeleri ile ilgili detaylı bilgi için Sosyal Bilimler Enstitüsü sayfasını ziyaret ediniz.