İsteğe bağlı (gönüllü) staj yapmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine

Üniversitemizin 21.12.2016 tarihli ve 2016 - 2958 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile isteğe bağlı (gönüllü) staj yapan öğrencilerimizin İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigorta prim giderleri, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından karşılanmaktadır.

İsteğe bağlı (gönüllü) staj yapmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak teslim etmeleri, staj ile ilgili işlemlerinin eksiksiz ve zamanında yürütülebilmesi açısından önem taşımaktadır.

• Yaz döneminde isteğe bağlı staj başvurusunda bulunabilmek için ilgili belgelerin 30.07.2021 Cuma gününe kadar bölüme teslim edilmesi gerekmektedir.
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından sigorta işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için belgelerinizi staj başlangıç tarihinizden 2-3 hafta önce teslim ediniz.
  • İsteğe bağlı (gönüllü) maksimum yapılabilecek staj süresi 30 işgünüdür.
  • Staj başlangıç ve bitiş tarihlerinin güz dönemi ders başlangıç tarihlerine denk gelmemesi gerekmektedir.
  • Yaz döneminde isteğe bağlı staj başvurusunda bulunabilmek için staj yapılacak kurumdan izin alınması ve EK-3 formunun işletme yetkilisine imzalatılmış olması gerekmektedir.
  • Belgelerinizi ıslak imzalı olarak elden ya da kargo ile teslim edebilirsiniz. Kargoya verilmiş belgelerinizin eksiksiz ve zamanında teslim edilmesi sizin sorumluluğunuzdadır.
  • Mezun öğrencilerimizin gönüllü staja başvurmaları mümkün değildir.

Not: Bölümümüzün İş Güvenliği Eğitimi ya da Sertifikası verme sorumluluğu bulunmamaktadır.